Az 1995-ben alapított Ningbo Bofan Sanitary Ware Co., Ltd., az egyik jól ismert kínai WC-ülőke-gyártó, örökké törekszik a környezetvédelemre és az esztétikára, és mindig elkötelezett az egészségügyi termékek létrehozása mellett.

A vállalat termelési bázisa a kínai Ningbo kikötővárosban található, 40 000 négyzetméteren. Az elmúlt 20 évben a különböző régiókban élő ügyfelek egyedi tervezési és minőségi szolgáltatások iránti eltérő igényei alapján több tízmillió WC-ülőkét exportáltak világszerte. A Bofan éles termékbelátással és kézműves leszállási képességgel rendelkezik, a termékfejlesztésre összpontosítva, amely minőségi élményt és spirituális örömöt tud kelteni az életben. A vállalat erős technológiai kutatás-fejlesztési képességekkel rendelkezik, és eddig több mint 147 szabadalmat szerzett, ebből 17 találmány szabadalma.

A kiváló modern szabványosított gyártási kapacitás fontos mutató a vállalati építkezés mérésére. A Ningbo Bofan Sanitary Ware Co., Ltd. saját fejlett technológiájához illeszkedő modern berendezés-klaszterrel, különféle magasan automatizált gyártási konfigurációkkal és precíziós feldolgozó berendezésekkel rendelkezik, amelyek nagymértékben biztosítják a termékek kiváló feldolgozási teljesítményét az egyes folyamatokban. Ugyanakkor magasabb a képességünk, hogy hatékonyan megoldjuk a technikai problémákat az UV-sugárzással, a permetezéssel és más folyamatkapcsolatokkal, mint a többiekkel, és a műszaki képességet tekintjük útmutatónak a teljes termelési rendszer technológiai előmozdításának folyamatos eléréséhez.

A Ningbo Bofan Sanitary Ware Co., Ltd. megszerezte az ISO 9001, BSCI és FSC tanúsítványokat. A termelés és a minőség-ellenőrzés tekintetében szigorúan tudományos és szigorú irányítási módszereket alkalmaz a termékek minőségi szállításának biztosítása érdekében.

Lean gyártósor-építés és több mint 300 képzett alkalmazott közösen működteti és építi fel a céget. Nagy jelentőséget tulajdonítunk a vevői igényeknek, professzionális és átgondolt szolgáltatásokat nyújtunk globális ügyfeleink számára, valamint minőségen és hitelen keresztül építjük márkaimázsunkat. Reméljük, hogy az intelligens egészségügyi termékek megbízható globális szállítójává válhatunk.